Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
2 februari 2017
Hoe gaat het met verhuizing bewoners Bilderdijklaan?
Regeling aanvullende bijdrage verhuis- en inrichtingskosten sloopwoningen
Start sloop woningen Jan Luykenstraat
Kijkmiddag voor aanstaande huurders Rhijnvis Feithstraat
Hoe gaat het met verhuizing bewoners Bilderdijklaan? deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op 27 september 2016 is het sloopbesluit voor de Bilderdijklaan 2 t/m 120 (e) genomen. Tijdens een voorlichtingsavond op 11 oktober legde Maasdelta de bewoners uit wat hen de komende periode te wachten staat. Ook ontvingen zij de herhuisvestingsregeling. Voor de bewoners betekende dit de start van een zoektocht naar een nieuwe woning. Op dit moment heeft precies de helft van het aantal huishoudens een woning gevonden.
Lees verder >>
Regeling aanvullende bijdrage verhuis- en inrichtingskosten sloopwoningen deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Bewoners die als gevolg van sloop of renovatie moeten verhuizen, hebben recht op een verhuiskostenvergoeding van Maasdelta. In aanvulling op deze vergoeding is het voor bewoners met een minimum inkomen mogelijk in aanmerking te komen voor een extra bijdrage van de gemeente Maassluis: de ‘Regeling aanvullende bijdrage verhuis- en inrichtingskosten sloopwoningen’.
Lees verder >>
Start sloop woningen Jan Luykenstraat deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Vanaf 1 februari start Maasdelta met de sloop van 20 eengezinswoningen aan de Jan Luykenstraat 1 t/m 39 (oneven nummers). Op deze locatie worden straks 20 nieuwe eengezinswoningen gebouwd. De huidige bewoners mogen na de bouw terugkeren naar een woning op de locatie. Zij verblijven tot die tijd in wisselwoningen.
Lees verder >>
Kijkmiddag voor aanstaande huurders Rhijnvis Feithstraat deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op donderdag 19 januari 2017 kregen de aanstaande huurders van de eengezinswoningen aan de Rhijnvis Feithstraat de kans een kijkje te nemen op de bouwlocatie. Nieuwsgierig bekeken zij de voortgang van de bouw, onder andere in de eigen woning. Ook bezochten zij een presentatie over het energiesysteem Nul op de Meter, dat in de woningen aangebracht wordt.
Lees verder >>
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen