Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
17 november 2017
Huurders nieuwbouw Mgr. W.M. Bekkerslaan krijgen sleutels uitgereikt
Nieuwbouw aan de Jan Luykenstraat schiet al op
Voorbereiding voor sloop flat Bilderdijklaan
Sloopbesluit voor PC Hooftlaan 13abc-39abc
Maasdelta presenteert aangepast nieuwbouwplan aan bewoners seniorencomplex De Vliet
Eerste paal IKC De Kindertuin geslagen!
Huurders nieuwbouw Mgr. W.M. Bekkerslaan krijgen sleutels uitgereikt deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Het was langer wachten dan gepland, maar het nieuwe wooncomplex aan de Mgr. W.M. Bekkerlaan is zojuist opgeleverd. Afgelopen week namen de huurders van de 5 appartementen en 9 maisonnettes hun sleutels in ontvangst.
Lees verder >>
Nieuwbouw aan de Jan Luykenstraat schiet al op deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Aan de Jan Luykenstraat wordt het hele jaar al druk gewerkt. Begin februari startte hier de sloop van de 20 huurwoningen, nadat de bewoners in januari naar de wisselwoningen verhuisd waren. Op 1 juni vond de feestelijke start van de nieuwbouw plaats. Inmiddels is het november en vordert de nieuwbouw in hoog tempo.
Lees verder >>
Voorbereiding voor sloop flat Bilderdijklaan deel dit op: 
Twitter  Facebook 
In oktober 2016 nam Maasdelta het sloopbesluit voor de Bilderdijklaan 2 t/m 120 (even nummers). Inmiddels zijn we een jaar verder en hebben alle bewoners een nieuwe passende woning gevonden. Binnenkort starten we met de sloop van de flat. De voorbereidingen worden nu getroffen. Van Zundert Sloopwerken voert de werkzaamheden uit
Lees verder >>
Sloopbesluit voor PC Hooftlaan 13abc-39abc deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Voor de woningen aan de PC Hooftlaan 13abc-39abc is een sloopbesluit genomen. Op 9 oktober 2017 nodigde Maasdelta de huurders van de 42 appartementen uit voor een voorlichtingsbijeenkomst in Het Witte Kerkje. Het sloopbesluit betekent dat zij het komende jaar naar een andere woning moeten verhuizen.
Lees verder >>
Maasdelta presenteert aangepast nieuwbouwplan aan bewoners seniorencomplex De Vliet deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Maasdelta hield woensdag 25 oktober 2017 een voorlichtingsbijeenkomst voor bewoners van De Vliet. Het seniorencomplex wordt op termijn gesloopt. Er is een aangepast plan voor de nieuwbouw op de locatie PC Hooftlaan - schuin tegenover De Vliet – gepresenteerd. In dit plan is geprobeerd zoveel mogelijk appartementen te ontwikkelen die geschikt zijn voor de bewoners van De Vliet. Op 31 oktober is dit plan ook bij de gemeente besproken.
Lees verder >>
Eerste paal IKC De Kindertuin geslagen! deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De bouw van IKC De Kindertuin is al geruime tijd vertraagd. Op 31 oktober zijn, iets eerder dan verwacht, de heiwerkzaamheden gestart.
Lees verder >>
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen