Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
1 februari 2018
Sleutels én DVD uitgereikt aan huurders Jan Luykenstraat
Goed nieuws: voldoende woningen in nieuwbouw voor bewoners De Vliet
Hoe gaat het met verhuizing bewoners PC Hooftlaan 13abc-39abc
College op werkbezoek in Sluispolder-West
Bouw IKC De Kindertuin vordert gestaag
Onverwachte ontmoetingen tijdens een winterse wandeling in Sluispolder-West
Sleutels én DVD uitgereikt aan huurders Jan Luykenstraat deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op 9 januari kregen de heer en mevrouw Pauwe, als eerste huurders van de nieuwbouw aan de Luykenstraat, hun sleutels uitgereikt. Daarbij ontvingen zij een bijzondere attentie: een DVD van de volledige sloop en nieuwbouw van de woningen. Deze is gemaakt door de heer Boogaart, die zelf in een koopwoning aan de Jan Luykenstraat tegenover het bouwterrein woont en daardoor een uitstekend zicht op de werkzaamheden had.
Lees verder >>
Goed nieuws: voldoende woningen in nieuwbouw voor bewoners De Vliet deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Seniorencomplex De Vliet wordt op termijn gesloopt. Schuin tegenover het seniorencomplex wordt een nieuw woongebouw gerealiseerd met 64 appartementen, die geschikt zijn voor de bewoners van De Vliet. De woonconsulente van Maasdelta is bij alle bewoners op huisbezoek geweest om de woonwensen te bespreken. Zij konden aangeven in welk complex zij graag willen wonen en met wie. Een belangrijke uitkomst van de inventarisatie is: er komen in de nieuwbouw voldoende woningen voor bewoners van De Vliet.
Lees verder >>
Hoe gaat het met verhuizing bewoners PC Hooftlaan 13abc-39abc deel dit op: 
Twitter  Facebook 
In oktober 2017 is het sloopbesluit voor de woningen aan de PC Hooftlaan 13abc-39abc genomen. Voor de bewoners betekende dit de start van een zoektocht naar een nieuwe woning. Meer dan de helft van de bewoners heeft inmiddels een passende woning gevonden.
Lees verder >>
College op werkbezoek in Sluispolder-West deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Het college van de gemeente Maassluis bracht op 23 januari een werkbezoek aan Sluispolder-West. De burgemeester en wethouders waren erg benieuwd naar de ontwikkeling van de wijk en hoe de woningen er nu uitzien. Maasdelta nodigde hen graag uit voor een rondwandeling.
Lees verder >>
Bouw IKC De Kindertuin vordert gestaag deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Het wordt steeds duidelijker hoe Integraal Kindcentrum (IKC) De Kindertuin eruit gaat zien. Op de bouwplaats wordt hard doorgewerkt door de mensen van bouwbedrijf Pellikaan.
Lees verder >>
Onverwachte ontmoetingen tijdens een winterse wandeling in Sluispolder-West deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Zondag 11 februari start er om 14.00 uur een winterse wandeling door Sluispolder-West, voor oude en nieuwe bewoners die benieuwd zijn naar de verhalen uit deze wijk. Wandelt u mee?!
Lees verder >>
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen