Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
23 maart 2016
Huurverhoging 2016 bij Maasdelta inflatievolgend: 0,6%
Maasdelta gaat werken met vijf hoofdaannemers
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel februari en de nieuwe puzzel
Start buurtaanpak Vlotbrug
Renovatieproject Parnassialaan afgerond
De Koepel krijgt sleutels van nieuw kantoor
Grote fotopanelen in De Vloot onthuld
Gele plantenzuilen Maasdelta krijgen tweede leven in De Vloot
Voorbereiding verhuizing Philadelphia naar Puttesteijn
Gratis tuingereedschap lenen bij Maasdelta
Handige tuintips
Huurverhoging 2016 bij Maasdelta inflatievolgend: 0,6% deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Maasdelta Groep heeft besloten in 2016 geen inkomensafhankelijke huurverhoging door te voeren, maar uitsluitend de inflatie van 2015 - te weten 0,6% - toe te passen voor alle groepen huurders. Dit op advies van de Huurderskoepels Vereniging Bewoners Belangen Maassluis, Stichting Huurdersraad Spijkenisse en De Koepel Hellevoetsluis.
Lees verder >>
Maasdelta gaat werken met vijf hoofdaannemers deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Maasdelta Groep werkt veel samen met aannemers. Bijvoorbeeld bij grootschalige werkzaamheden aan onze wooncomplexen. Maar ook bij werkzaamheden die ‘per woning’ nodig zijn. Denk hierbij aan reparaties en aan onderhoud na verhuizing, om een woning weer klaar te maken voor verhuur. Vanaf 1 mei 2016 laten wij deze werkzaamheden ‘per woning’ door vijf hoofdaannemers uitvoeren. Graag vertellen wij u hierover meer.
Lees verder >>
placeholder
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel februari en de nieuwe puzzel deel dit op: 
Twitter  Facebook 
U heeft elke maand kans op een digitale cadeaubon van Bol.com! Maak de Woordzoeker en zend de oplossing in.
Lees verder >>
Start buurtaanpak Vlotbrug deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op woensdag 9 maart heeft wethouder Hans van Lith tijdens een bijeenkomst bij de Zuidwester samen met veertig bewoners het startsein gegeven voor de Buurtaanpak Vlotbrug. De komende tijd gaan buurtbewoners, gemeente Hellevoetsluis, woningcorporatie Maasdelta, het opbouwwerk van stichting PUSH, de Politie, de jongerenwerkers van SWS en de medewerkers van de stichting Zuidwester samen aan de slag om de buurt op te knappen en de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.
Lees verder >>
placeholder
Renovatieproject Parnassialaan afgerond deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De renovatie van de 6 flats aan de Parnassialaan, Egelantier en Gentiaan is afgerond. Eind januari 2015 is aannemer Smits Vastgoedzorg van start gegaan met de werkzaamheden en begin maart 2016 is het project opgeleverd.
Lees verder >>
De Koepel krijgt sleutels van nieuw kantoor deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De huurders van Maasdelta Hellevoetsluis worden al sinds jaar en dag vertegenwoordigd door De Koepel. Maasdelta en De Koepel werken al goed samen, maar in de nieuwe Woningwet 2015 van minister Blok is bovendien vastgelegd dat ‘samenwerken’ een belangrijk thema is. Participatie en huurdersvertegenwoordiging wordt steeds belangrijker.
Lees verder >>
placeholder
Grote fotopanelen in De Vloot onthuld deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op donderdag 17 maart zijn zes grote fotopanelen onthuld in de oudbouw van De Vloot. Dit in het bijzijn van veel enthousiaste bewoners, die nu weer een fleurig woongebouw hebben. Het fotoproject is een initiatief van bewonerscommissie De Vloot en is in samenwerking met Inter-Visie Projecten en Maasdelta uitgevoerd.
Lees verder >>
Gele plantenzuilen Maasdelta krijgen tweede leven in De Vloot deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De grote gele plantenzuilen, die jarenlang in de bezoekershal van Maasdelta Maassluis stonden, hebben een nieuwe plek gekregen. Ze fleuren nu Servicecentrum De Vloot op.
Lees verder >>
placeholder
Voorbereiding verhuizing Philadelphia naar Puttesteijn deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Stichting Philadelphia is druk bezig met de voorbereidingen van de verhuizing naar Puttesteijn. Binnenkort worden daar 16 woningen bewoond door mensen met een verstandelijke beperking. Bij het wonen worden zij begeleid en ondersteund door Philadelphia. Locatiemanager Martina Niessink vertelt ons over de voortgang van de verhuizing.
Lees verder >>
Gratis tuingereedschap lenen bij Maasdelta deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Plezierig wonen is meer dan alleen een fijn huis. Ook de woonomgeving draagt daar aan bij. Schoon, heel, veilig en duurzaam. Maasdelta helpt u graag het onderhoud van uw tuin leuker en gemakkelijker te maken. U kunt bij ons gratis tuingereedschap lenen!
Lees verder >>
Handige tuintips deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De dagen worden langer, de zon schijnt vaker en de krokussen en sneeuwklokjes schieten uit de grond. Lente is in zicht! Het is dan ook hoog tijd om de tuin in te gaan en voorbereidingen te treffen voor een mooie tuin in de zomermaanden.
Lees verder >>
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen