Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
20 april 2016
Warmtewet
Digitale postverzending
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel maart en de nieuwe puzzel
Terras Vliedberg opgeknapt
Bewoners fleuren Vertowijk op tijdens Opzoomerdag!
Brandweeroefening in Seringenflat
Villex verhuurt wederom in Sluispolder-West voor Maasdelta
Wijkrestaurant De Akkers geopend
Feestelijke onthulling Social Sofa Waterland
Inwoners van Zuidwest vinden elkaar in de Buurthuiskamer
Warmtewet deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Vanaf 1 januari 2014 is de Warmtewet in werking getreden. De wet is er om huurders, die gebruik maken van een collectieve installatie voor verwarming en/of warm tapwater, te beschermen tegen te hoge energiekosten. De wet voorziet daarom in maximumtarieven voor de levering van de warmte.
Lees verder >>
Digitale postverzending deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Maasdelta Groep is continu op zoek naar mogelijkheden om de service voor u te verbeteren en tegelijkertijd milieu bewuster en efficiënter te werken. Daarom versturen wij de post zoveel mogelijk digitaal.
Lees verder >>
placeholder
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel maart en de nieuwe puzzel deel dit op: 
Twitter  Facebook 
U heeft elke maand kans op een digitale cadeaubon van Bol.com! Maak de Woordzoeker en zend de oplossing in.
Lees verder >>
Terras Vliedberg opgeknapt deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Het is voorjaar, dus het is ook weer tijd om lekker in het zonnetje te zitten op het terras. De wijkmeesters van Maasdelta hebben het initiatief genomen om het terras van de Vliedberg aan te pakken. Alle plantenbakken zijn voorzien van nieuwe fleurige plantjes. Ook het mos is weer tussen de terras stenen uit gehaald.
Lees verder >>
placeholder
Bewoners fleuren Vertowijk op tijdens Opzoomerdag! deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op 30 maart 2016 was het team Groenonderhoud van de gemeente Maassluis in de Vertowijk actief om het groen op te knappen. De Bewoners Commissie Verto riep alle buren op om mee te helpen. Het was namelijk ook Opzoomerdag! Veel bewoners kwamen langs om de handen uit de mouwen te steken. Er werd hard gewerkt en het was vooral ook heel gezellig!
Lees verder >>
Brandweeroefening in Seringenflat deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Brandweerlieden van de VRR post Maassluis hebben op 12 en 19 april 2016 een oefening gehad in de Seringenflat. De Seringenflat was uitgekozen omdat deze maar liefst 16 verdiepingen hoog is. De brandweerlieden konden hier dus goed ervaren hoe het is om in een hoog gebouw een brand te blussen.
Lees verder >>
placeholder
Villex verhuurt wederom in Sluispolder-West voor Maasdelta deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op dinsdag 22 maart 2016 ondertekenden vestigingsmanager Frank van der Plas van Maasdelta Maassluis en directeur Rob Olivier van Villex een contract voor het tijdelijk verhuren van eengezinswoningen aan het Da Costaplein en appartementen in het wooncomplex aan de Mgr. W.M. Bekkerslaan. Voor beide complexen is in 2015 het besluit genomen om deze op termijn te slopen. Dit als onderdeel van de vernieuwing van de wijk Sluispolder-West.
Lees verder >>
Wijkrestaurant De Akkers geopend deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op woensdag 13 april heeft het nieuwe wijkrestaurant De Akkers haar deuren geopend. Een ‘smakelijke’ ontmoetingsplek waar buurtbewoners gezellig met elkaar kunnen eten.
Lees verder >>
placeholder
Feestelijke onthulling Social Sofa Waterland deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op vrijdag 22 april wordt de Social Sofa in het winkelcentrum Waterland feestelijk onthuld door de burgemeester van Nissewaard, mevrouw Salet.
Lees verder >>
Inwoners van Zuidwest vinden elkaar in de Buurthuiskamer deel dit op: 
Twitter  Facebook 
In mei opent Stichting Konnekt Buurtnetwerken een Buurthuiskamer in Spijkenisse Zuidwest. In de Buurthuiskamer kunnen inwoners van Zuidwest, en daarbuiten, terecht voor leuke activiteiten, vraag en aanbod op het gebied van klusjes, diensten en vragen over (professionele) hulpverlening, maar ook voor ‘gewoon een kopje koffie´.
Lees verder >>
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen