Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
21 oktober 2016
Kosten glasfonds sinds 1 januari 2016 voor rekening Maasdelta
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel september en de nieuwe puzzel
Een ‘klacht’… Hoe kunt u deze bij ons melden?
Dag van de Duurzaamheid uitgebreid gevierd in Maassluis
Sloopbesluit en voorlichtingsavond voor Bilderdijklaan
Maasdelta sluit gebruiks- en beheerovereenkomst af met Activiteitencommissie Vlotbrug
50 jaar huurder bij Maasdelta
Opening Uitleenservice Wijkbeheer op 26 oktober
Een speelplek voor iedereen!
Nu ook camerabewaking in de Panoramaflat, Marrewijkflat en Herman Gorterhof
Kosten glasfonds sinds 1 januari 2016 voor rekening Maasdelta deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Elke maand betaalt u servicekosten als onderdeel van de huurprijs. De servicekosten zijn afhankelijk van uw huurcontract. Daarin staat met welke kosten u te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaakkosten, stookkosten of de kosten voor een huismeester. Tot 1 januari 2016 viel ook het glasfonds onder de servicekosten.
Lees verder >>
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel september en de nieuwe puzzel deel dit op: 
Twitter  Facebook 
U heeft elke maand kans op een digitale cadeaubon van Bol.com! Maak de Woordzoeker en zend de oplossing in.
Lees verder >>
Een ‘klacht’… Hoe kunt u deze bij ons melden? deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Met een ‘klacht’ kunnen we verschillende onderwerpen bedoelen. Misschien heeft u een vraag over de hoogte van uw huurprijs of wilt u een technisch gebrek aan uw woning melden. Ook kan het zijn dat u overlast ervaart, van bijvoorbeeld uw buren, of dat u ontevreden bent over de dienstverlening van Maasdelta. Graag leggen wij uit waar u met welk soort klacht terecht kunt.
Lees verder >>
Dag van de Duurzaamheid uitgebreid gevierd in Maassluis deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op maandag 10 oktober was het weer Dag van de Duurzaamheid in Nederland. Zo ook in Maassluis. Bij Maasdelta kon u terecht voor informatie over energiezuinig wonen. Maar er was op én rondom deze dag nog veel meer te doen op het gebied van duurzaamheid. Wij geven u een overzicht.
Lees verder >>
placeholder
Sloopbesluit en voorlichtingsavond voor Bilderdijklaan deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De komende jaren worden Sluispolder-West en de Vlietlocatie vernieuwd. Er worden woningen gesloopt om plaats te maken voor nieuwe woningen. In september heeft Maasdelta een sloopbesluit genomen voor de flat aan de Bilderdijklaan (2 t/m 120 - even nummers). Het sloopbesluit is ingrijpend, want het betekent dat de bewoners de komende maanden naar een andere woning moeten verhuizen. Maasdelta nodigde hen uit voor een voorlichtingsbijeenkomst.
Lees verder >>
Maasdelta sluit gebruiks- en beheerovereenkomst af met Activiteitencommissie Vlotbrug deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Maasdelta Hellevoetsluis heeft op 5 oktober een gebruiks- en beheerovereenkomst met de activiteitencommissie Vlotbrug getekend. Deze activiteitencommissie maakt vooralsnog gedurende één jaar gratis gebruik van de recreatieruimte van de flat Apollo aan de Kouwenoordseweg voor het organiseren van allerhande activiteiten. Aan de georganiseerde activiteiten kunnen bewoners van het gebouw aan de Apollo, maar zeker ook de buurtbewoners van Vlotbrug deelnemen.
Lees verder >>
50 jaar huurder bij Maasdelta deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Vestigingsmanager Ron de Wit en secretaresse Ine Kortekaas hebben deze week bloemen en een waardebon gebracht bij de familie Mastenbroek uit de Kluutstraat in Hellevoetsluis. De heer en mevrouw Mastenbroek zijn alweer 50 jaar tevreden huurders van Maasdelta.
Lees verder >>
Opening Uitleenservice Wijkbeheer op 26 oktober deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Wethouder Hans van Lith opent woensdag 26 oktober om 14.00 uur de uitleenservice Wijkbeheer. Deze uitleenservice is gevestigd bij PUSH Sportlaan 1 te Hellevoetsluis.
Lees verder >>
Een speelplek voor iedereen! deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op 28 september is de vernieuwde speelplek bij het Schaduwgras in Akkers officieel geopend. Vorig jaar zijn bewoners uit Zuidwest samen gestart met het bedenken van een nieuw ontwerp. Nu is de speelplek af en kunnen kinderen van alle leeftijden er spelen.
Lees verder >>
Nu ook camerabewaking in de Panoramaflat, Marrewijkflat en Herman Gorterhof deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Het plaatsen van beveiligingscamera’s in de hallen van complexen in Spijkenisse heeft geleid tot een positief resultaat. Onlangs zijn de woongebouwen de Panoramaflat in Sterrenkwartier en de Marrewijkflat in het centrum voorzien van beveiligingscamera’s. Ook de Herman Gorterhof in Spijkenisse Noord wordt voorzien van camera’s.
Lees verder >>
placeholder
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen