Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
23 juni 2017
Het Serviceabonnement voor kleinere klussen in huis
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel mei en de nieuwe puzzel
Plannen voor vernieuwing Sterrenkwartier Hoog
Activiteitencommissie Puttesteijn, SWO en Maasdelta gaan samenwerken
Bedankje voor de bewonerscommissies
50 jarig woon jubileum
Huurders nieuwbouw Rhijnvis Feithstraat krijgen sleutels uitgereikt
Feestelijke start bouw 48 huurwoningen Jan Luykenstraat en Da Costaplein
Officiële opening Thomashuis en Herbergier in Hellevoetsluis
Samen met wijkbeheer aan de slag in uw buurt
Het Serviceabonnement voor kleinere klussen in huis deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Voor onderhoud en reparatie zijn we samen met u verantwoordelijk. In het algemeen zorgen wij voor het onderhoud aan de buitenkant van uw woning en de installaties. U zorgt voor zaken die te maken hebben met het gebruik van de woning, de kleinere klussen in huis.
Lees verder >>
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel mei en de nieuwe puzzel deel dit op: 
Twitter  Facebook 
U heeft elke maand kans op een digitale cadeaubon van Bol.com! Maak de Woordzoeker en zend de oplossing in.
Lees verder >>
placeholder
Plannen voor vernieuwing Sterrenkwartier Hoog deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De gemeente Nissewaard en Maasdelta Groep hebben beiden de intentie uitgesproken om gezamenlijk de wijk Sterrenkwartier Hoog te herstructureren. Dat houdt in dat een groot aantal woningen de komende jaren wordt gesloopt en nieuwbouwwoningen daarvoor in de plaats terugkomen. Dit vindt in vier fases plaats.
Lees verder >>
Activiteitencommissie Puttesteijn, SWO en Maasdelta gaan samenwerken deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De activiteitencommissie van Puttesteijn, Stichting Welzijn Ouderen (SWO) en Maasdelta hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hiermee spreken ze af dat de vrijwilligers van SWO de activiteitencommissie voortaan ondersteunen bij het organiseren van activiteiten.
Lees verder >>
placeholder
Bedankje voor de bewonerscommissies deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Maasdelta Spijkenisse en de Stichting Huurdersraad Spijkenisse (SHS) hebben in mei het jaarlijkse uitstapje georganiseerd  voor de leden van de bewonerscommissies om zo blijk van waardering voor hun inzet te tonen. Dit jaar hebben we gezamenlijk een van onze andere vestigingsplaatsen bezocht, namelijk Maassluis. 
Lees verder >>
50 jarig woon jubileum deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Donderdag 25 mei was een bijzondere datum voor mevrouw Gardenier die aan de L. de Raatlaan woont. Dat was de datum waarop ze 50 jaar geleden verhuisde naar haar woning. Op donderdag 8 juni is Joost Mayer, vestigingsmanager Maasdelta Spijkenisse, bij haar langs geweest met een bos bloemen en een aardigheidje om dit jubileum te vieren.
Lees verder >>
placeholder
Huurders nieuwbouw Rhijnvis Feithstraat krijgen sleutels uitgereikt deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op maandag 29 en dinsdag 30 mei hebben de huurders van de 11 eengezinswoningen aan de Rhijnvis Feithstraat hun sleutels in ontvangst genomen. Op de foto zien jullie huurder Michael die op het kantoor van Maasdelta Maassluis het huurcontract van zijn nieuwe woning ondertekent. Hij gaat voor het eerst op zichzelf wonen! Ook de kopers van de 11 eengezinswoningen aan de Guido Gezellestraat kregen deze week hun woning opgeleverd. Wij feliciteren alle nieuwe huurders en kopers van harte!
Lees verder >>
Feestelijke start bouw 48 huurwoningen Jan Luykenstraat en Da Costaplein deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Wethouder Arnold Keijzer van de gemeente Maassluis heeft op donderdag 1 juni 2017 het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw aan de Jan Luykenstraat en het Da Costaplein. Hij deed dit samen met de huurders en vestigingsmanager Frank van der Plas van Maasdelta. Er worden in totaal 40 woningen gesloopt, om plaats te maken voor 48 sociale huur eengezinswoningen. De huurders kunnen straks terugkeren naar een nieuwe woning op de locatie.
Lees verder >>
Officiële opening Thomashuis en Herbergier in Hellevoetsluis deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op 18 december 2015 kregen de beheerders van Thomashuis en Herbergier aan de Dijkweg in Hellevoetsluis de sleutels van hun zorgboerderijen overhandigd van Maasdelta.
Lees verder >>
Samen met wijkbeheer aan de slag in uw buurt deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Woont u in een leuke buurt, maar denkt u dat het nog leuker kan? Wilt u bijvoorbeeld uw buurt opfleuren met kunst of voor meer kleur in het groen aan te brengen of wilt u een ontmoetingsactiviteit organiseren, maar weet u niet hoe u dit moet doen? Neem dan contact op met Wijkbeheer Hellevoetsluis voor meer informatie en tips.
Lees verder >>
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen