Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
28 september 2017
Bestrijden wateroverlast begint bij de eigen tuin
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel augustus en de nieuwe puzzel
VAC Maassluis Adviescommissie Wonen viert 60-jarig bestaan
Derde zomerfestival ‘Zuidwest Thuis Best’
Alle restafvalcontainers per wijk open
Geslaagde Burendag 2017
Bestrijden wateroverlast begint bij de eigen tuin deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Door klimaatverandering neemt het aantal heftige regenbuien toe in de zomer. In uw tuin, en op straat, ontstaan daardoor veel waterplassen. Het Waterschap Hollands stelt dat burgers zelf het verschil kunnen maken en mee kunnen helpen de wateroverlast te bestrijden door de tuin grotendeels groen te laten en niet volledig dicht te leggen met tegels. De wateroverlast in uw tuin en zeker ook op straat, ontstaat omdat de riolering simpelweg niet voldoende capaciteit heeft om het water tijdig af te voeren.
Lees verder >>
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel augustus en de nieuwe puzzel deel dit op: 
Twitter  Facebook 
U heeft elke maand kans op een digitale cadeaubon van Bol.com! Maak de Woordzoeker en zend de oplossing in.
Lees verder >>
placeholder
VAC Maassluis Adviescommissie Wonen viert 60-jarig bestaan deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op donderdag 14 september vierde VAC Maassluis Adviescommissie Wonen haar 60-jarig bestaan. Maasdelta en de gemeente Maassluis waren als samenwerkende partijen uitgenodigd. De viering startte bij De Drukkerij aan de Dr. Kuyperkade. Vervolgens bracht het gezelschap met een gele schoolbus een bezoek aan het nieuwbouwproject Het Wilgenrijk en de herstructureringswijk Sluispolder-West.
Lees verder >>
Derde zomerfestival ‘Zuidwest Thuis Best’ deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op zaterdag 2 september werd voor de derde keer het zomerfeest ‘Zuidwest Thuis Best’ georganiseerd voor de kinderen van de Akkers, Vogelenzang en Vriesland. Mede door de stralende zon was het weer een succes!
Lees verder >>
placeholder
Alle restafvalcontainers per wijk open deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Huishoudens die zijn overgegaan op ‘Omgekeerd inzamelen’ kunnen voortaan hun restafval in alle ondergrondse restafvalcontainers in hun wijk kwijt. Tot nu gold de afvalpas voor één toegewezen ondergrondse container. Dit is aangepast. Inwoners kunnen nu kiezen uit meerdere containers. Op de wijkkaart die u bij de brief met de afvalpas heeft ontvangen kunt u zien welke containers dit zijn of u kijkt op de website van gemeente Nissewaard.
Lees verder >>
Geslaagde Burendag 2017 deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Zaterdag 24 september 2017 was het weer landelijke burendag. Voor de buurtaanpak is in de wijk Vlotbrug, beter bekend als De Put, door Maasdelta twee vuilcontainers neergezet. Vele buurtbewoners hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun grofvuil en tuinafval te dumpen. De container in de Put was rond 14.00 uur al helemaal vol!
Lees verder >>
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen