Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
28 februari 2019
Woningcorporaties en Urgenda bieden kabinet hulp aan bij extra CO2-reductie: 100.000 huurwoningen energieneutraal en lagere woonlasten voor huurders
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel december 2018 en de nieuwe puzzel
Tips van de Stichting Veteranenziekte
50 jarig jubileum Familie Griep
PMD-inzameling kan beter!
Woningcorporaties en Urgenda bieden kabinet hulp aan bij extra CO2-reductie: 100.000 huurwoningen energieneutraal en lagere woonlasten voor huurders deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Duurzaam en betaalbaar wonen, dat is wat woningcorporaties en Urgenda op 15 februari tijdens een persconferentie in Den Haag bepleitten. Zij willen 100.000 huurwoningen verduurzamen en huurders direct helpen aan een lagere energierekening. Dat kan met het geld van de huurdersbelasting. Ook Maasdelta was aanwezig om steun te betuigen en haar deelname te bevestigen aan het actieplan.
Lees verder >>
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel december 2018 en de nieuwe puzzel deel dit op: 
Twitter  Facebook 
U heeft elke maand kans op een digitale cadeaubon van Bol.com! Maak de Woordzoeker en zend de oplossing in.
Lees verder >>
placeholder
Tips van de Stichting Veteranenziekte deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De Stichting Veteranenziekte verstrekt informatie over legionella en brengt mensen bij elkaar. Ieder jaar organiseren zij bijeenkomsten waar deskundigen bij zijn en geven regelmatig presentaties en lezingen. Ook kunnen zij benaderd worden voor technische vragen. Op hun website is veel informatie te vinden. In dit artikel besteden we aandacht aan hoe je besmetting kunt voorkomen.
Lees verder >>
50 jarig jubileum Familie Griep deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op dinsdag 12 februari 2019 zijn wij op bezoek geweest bij de heer en mevrouw Griep. 50 jaar geleden verhuisden ze met hun gezin naar een nieuwbouwwoning aan de Venusstraat in Spijkenisse.
Lees verder >>
PMD-inzameling kan beter! deel dit op: 
Twitter  Facebook 
In  2017 is de gemeente Nissewaard gestart met ‘Omgekeerd inzamelen’. Het is de bedoeling om hiermee zoveel mogelijk grondstoffen uit het restafval te halen voor hergebruik. Na het invoeren van omgekeerd inzamelen is er 45% minder restafval geproduceerd. Een mooi resultaat, maar het kan beter.
Lees verder >>
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen