Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
24 maart 2017
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel februari en de nieuwe puzzel
Bewoners kijken mee bij conditiemetingen woningen
Langer zelfstandig wonen
Hellevoetse Opschoondag
Activiteitencommissie Vlotbrug
50 jaar huren bij Maasdelta
Jubilaris van Maasdelta helpt vrijwilligers van de Voedselbank aan veilige ladders
Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden betrekt Maasdelta pand in Hellevoetsluis
Uitnodiging informatiemarkt vernieuwing Sluispolder-West!
Een ruimte nodig voor activiteiten of vergaderingen
Een dagje uit voor 23 bewoners van Puttesteijn
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel februari en de nieuwe puzzel deel dit op: 
Twitter  Facebook 
U heeft elke maand kans op een digitale cadeaubon van Bol.com! Maak de Woordzoeker en zend de oplossing in.

Lees verder >>
Bewoners kijken mee bij conditiemetingen woningen deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Maasdelta voert onderhoud uit aan haar woningen. Dit wordt ruim van te voren ingepland. Onze opzichters voeren conditiemetingen uit om te bepalen welk soort onderhoud nodig is. Sinds dit jaar vragen we bewonerscommissies en bewoners een rondje mee te lopen bij deze controle. 
Lees verder >>
placeholder
Langer zelfstandig wonen deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Maasdelta bevordert graag dat onze huurders langer zelfstandig kunnen woning in hun huidige woning. Als een huurder ‘langer zelfstandig woont’ is dat in een willekeurige woning waarin voorzieningen op maat gemaakt zijn waardoor de huurder langer in zijn woning kan blijven wonen.
Lees verder >>
Hellevoetse Opschoondag deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Zaterdag 11 maart zijn buurtbewoners, vrijwilligers en medewerkers van Maasdelta, Stichting Push, Jongerenwerken (SWS), Energieteam en de gemeente Hellevoetsluis in het kader van Nederland Schoon aan de slag gegaan om buurten en verenigingen in Hellevoetsluis op te fleuren.
Lees verder >>
Activiteitencommissie Vlotbrug deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Sinds een paar maanden is de activiteitencommissie Vlotbrug actief. De activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte van het Maasdelta gebouw aan de Apollo in Hellevoetsluis, maar zijn bedoeld voor alle bewoners uit de wijk Vlotbrug.
Lees verder >>
50 jaar huren bij Maasdelta deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Al weer 50 jaar wonen de heer en mevrouw Van der Linden aan het Pieter Postplein in Hellevoetsluis. Maasdelta’s manager Wonen Remon Dul en vestigingssecretaresse Ine Kortekaas gingen op maandag 20 februari op de koffie met een bloemetje en een cadeaubon bij het echtpaar Van der Linden.
Lees verder >>
Jubilaris van Maasdelta helpt vrijwilligers van de Voedselbank aan veilige ladders deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Een werknemer van Maasdelta was onlangs 12 ½ jaar in dienst. Bij zo’n jubileum hoort een etentje met collega’s.  De jubilaris besloot echter het bedrag dat aan een etentje mag worden besteed te doneren aan de Voedselbank.
Lees verder >>
Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden betrekt Maasdelta pand in Hellevoetsluis deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op 1 februari heeft de Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden  zijn intrek genomen in het  pand aan de Brielsestraatweg 3 van Maasdelta in Hellevoetsluis. Jenka Bedrijfsmakelaardij heeft de twee partijen in contact gebracht op een oproep destijds van de Kledingbank om een geschikt pand te vinden.
Lees verder >>
Uitnodiging informatiemarkt vernieuwing Sluispolder-West! deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Graag nodigen de gemeente Maassluis en Maasdelta u uit voor de informatiemarkt vernieuwing Sluispolder-West. Deze vindt plaats op dinsdag 28 maart 2017, tussen 16.30 en 20.00 uur, in Ontmoetingscentrum De Vliet. Er zijn medewerkers van de verschillende betrokken organisaties aanwezig om u informatie te geven. De koffie staat klaar!
Lees verder >>
Een ruimte nodig voor activiteiten of vergaderingen deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Bent u als bewonerscommissie of maatschappelijke organisatie op zoek naar een ruimte, voor bijvoorbeeld activiteiten of vergaderingen? Dan kunt u hiervoor wellicht gebruik maken van de kantoorruimte van de Vereniging Bewoners Belangen Maassluis (VBBM) of van Wijkvereniging De Flat.
Lees verder >>
Een dagje uit voor 23 bewoners van Puttesteijn deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op 23 februari zijn 23 bewoners van Puttesteijn een dagje uit geweest in Rotterdam. Het reisje werd geheel verzorgd door de ‘Leef je uit foundation’. Ook was er één op één begeleiding dankzij leerlingen van het Zadkine College in Spijkenisse. Zij volgen een opleiding voor verzorging en kunnen in de toekomst ook met ouderen werken. Het was een mooie gelegenheid om jong en oud met elkaar in contact te brengen.
Lees verder >>
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen