Maasdelta Groep
Is deze e-mail niet leesbaar? Klik hier voor de online versie.
23 mei 2018
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel april 2018 en de nieuwe puzzel
Onderzoek huismussen, gierzwaluwen en vleermuizen in Hellevoetsluis
Andere opzet Recreatieruimte Vliedberg
Leefbaarheidsonderzoek Hellevoetsluis
Opening buurtkamer in Apolloflat
Bewegwijzering Woonzorgcentrum De Vloot verbeterd
Theatervoorstelling Arm-moedig, door Wijktheater Zuid-West
50 jarig woonjubileum
Winnaars Maasdelta Prijspuzzel april 2018 en de nieuwe puzzel deel dit op: 
Twitter  Facebook 
U heeft elke maand kans op een digitale cadeaubon van Bol.com! Maak de Woordzoeker en zend de oplossing in.
Lees verder >>
Onderzoek huismussen, gierzwaluwen en vleermuizen in Hellevoetsluis deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Momenteel vindt er een onderzoek naar de huismussen in Hellevoetsluis plaats. De gemeente Hellevoetsluis en woningstichting Maasdelta Groep hebben opdracht gegeven voor deze inventarisatie. Uit het onderzoek moet blijken waar de huismussen in Hellevoetsluis leven en broeden, zodat daar bij werkzaamheden rekening mee gehouden kan worden. Later dit seizoen zal ook een onderzoek naar de vleermuizen en gierzwaluwen starten. De onderzoeken zijn nodig omdat deze dieren strikte bescherming genieten van de Wet natuurbescherming.
Lees verder >>
placeholder
Andere opzet Recreatieruimte Vliedberg deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De bewonerscommissie van de Vliedberg wilden graag een uitbreiding van de openingstijden van hun recreatieruimte. De SBO kon deze uitbreiding van dienstverlening niet leveren en is per 17 april gestopt met het beheer van de recreatiezaal.
Lees verder >>
Leefbaarheidsonderzoek deel dit op: 
Twitter  Facebook 
In deze week voert de gemeente Hellevoetsluis samen met woningcorporatie Maasdelta voor de vijfde maal de Lemon leefbaarheidsenquête uit. De enquête wordt verspreid onder alle inwoners van Hellevoetsluis. De resultaten moeten een beeld geven van de mate waarop bewoners hun buurt of wijk waarderen. Daarnaast worden mogelijke trends zichtbaar, waar de gemeente rekening mee kan houden bij het ontwikkelen van nieuwe plannen of beleid.
Lees verder >>
Opening buurtkamer in Apolloflat deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Op 17 mei was de opening van de nieuwste buurtkamer in de Apolloflat aan de Apollo in Hellevoetsluis. Een mooi initiatief van Maasdelta, Stichting Push, SBO en Dock.
Lees verder >>
Bewegwijzering Woonzorgcentrum De Vloot verbeterd deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De afgelopen weken is de bewegwijzering naar de ontmoetingsruimte, woningen en andere voorzieningen aan De Vloot in Maassluis vernieuwd. Daarmee is de locatie beter vindbaar voor hulpdiensten en taxi’s. De organisaties die op de locatie zijn gevestigd, zijn nu ook duidelijker herkenbaar voor bezoekers en gebruikers van het Woonzorgcentrum.
Lees verder >>
Theatervoorstelling Arm-moedig, door Wijktheater Zuid-West deel dit op: 
Twitter  Facebook 
Wijktheater Zuid-West presenteert, in samenwerking met de gemeente Nissewaard, het Wijkuitvoeringsplan (WUP) Zuid-West en het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse de theatervoorstelling: Arm-moedig. Een voorstelling over armoede, moed, vasthoudendheid, vriendschap, de waanzin van de wereld en de vraag ‘wat is armoede eigenlijk?’.
Lees verder >>
50 jarig woonjubileum deel dit op: 
Twitter  Facebook 
De heer en mevrouw Jansen wonen al 50 jaar in een huurwoning van Maasdelta in Groenewoud. Wij vonden het leuk om met een bloemetje bij de bewoners langs te gaan.
Lees verder >>
Copyright Maasdelta Groep Contact   Aanmelden   Afmelden   Gegevens wijzigen